CH Mínusz Webáruház

Bevásárlókosár

A bevásárlókosara jelenleg üres.

Üzenet
  • EU elektronikus adatvédelmi irányelv

    Ez a weboldal sütiket használ hitelesítés, az oldalon történő böngészés, és egyéb funkciók kezelése céljából. Azáltal, hogy weboldalunkat használja, elfogadja, hogy ilyen típusú sütiket helyezhetünk el eszközén.

    Adatvédelmi szabályzat megtekintése

Alapelveink

Webáruházunk -30-50-90% mértékben csökkentett szénhidráttartalmú élelmiszerekkel, köztük a magyar tulajdonú m-GEL Hungary Kft. Dia-Wellness élelmiszereivel szolgál cukorbetegeknek, fogyókúrázóknak és szénhidrát diétát követőknek, kiemelt figyelmet fordítva olyan alapvető és mindennapi élelmiszerek helyettesítésére mint a liszt, cukor, tészták, töltelékek, szószok, édességek, stb. Célunk a valódi magyar WellnessFood, a Dia-Wellness termékcsalád elérhetővé tétele mindenkinek, aki elsősorban szénhidrát-, másodsorban kalóriacsökkentett élelmiszereket fogyasztó életmódot választva kívánja jól érezni magát, miközben fogyhat is. Teheti mindezt anélkül, hogy le kellene mondania a hagyományos répacukor teljes értékű édes érzetéről, a kizárólag finomított liszttel készült ételek gyermekkorunkban megszokott ízéről, vagy akár a lekvárok gyümölcsös-édes öröméről. Dia-Wellness termékeink közt válogatva a cukorbetegek, fogyni vagy testsúlyukat megtartani vágyók is találhatnak megfelelőt, hiszen - amennyiben eredendően tartalmaznak - a Dia-Wellness élelmiszerek növelt fehérje- és rosttartalommal, a hagyományos receptúrákhoz viszonyítva csökkentett szénhidráttartalommal rendelkeznek, illetve olyan édesítőszerrel és/vagy a szervezetből hasznosulás nélkül távozó élelmiszeripari alapanyagokkal készülnek, melyek glikémiás indexe (szervezetben történő felszívódás időbeli sebessége) jóval a kristálycukor magas, GI=68 értéke alatt van. Dia-Wellness cukorhelyettesítőinkre, Dia-Wellness lisztkeverékeinkre és Dia-Wellness száraztésztáinkra szeretnénk kiemelten felhívni a figyelmet, hiszen ezekre vagyunk talán a legbüszkébbek, csaknem egyedülállóan alacsony szénhidráttartalmukra való tekintettel. A Dia-Wellness termékcsalád gluténmentes élelmiszereket is magában foglal, melyek, bár szintén korlátozott mértékben felszívódó cukorhelyettesítőkkel és modern édesítőszerekkel készülnek, egyelőre a többi Dia-Wellness terméktől eltérően kevésbé rendelkeznek szénhidrát és energiacsökkentett tulajdonságokkal a hagyományos receptúrákhoz képest, ám a gluténmentesség törvényi előírásait teljes mértékben teljesítik, biztonságot garantálva ezzel fogyasztóiknak.

A már megszokott Dia-Wellness palettát kibővítendő, 2012-től elérhető a Dia-Wellness Kölyökbarát termékcsalád is, mely egyenletesen lassan felszívódó, 30%-kal csökkentett szénhidráttartalma révén a gyermekkori elhízás elleni küzdelemben nyújthat segítséget.

2013-tól fokozatosan érkeznek a Paleolit termékcsalád tagjai, melyek - csökkentett szénhidráttartalmuk mellett - alkalmasak a paleolit étkezés irányelvei szerint táplálkozók igényeit is kielégíteni.

Számtalan egészséges, teljes ízekben gazdag pillanatot kíván Vásárlóinak a logo verseny Webáruház!

 

 

Dia-Wellness termékcsalád

Partnereink

Kiemelt Dia-Wellness termék forgalmazó  
Partnerünk a CH Diéta Szállítópartnerünk a GLS csomagküldő szolgálat
 

Ügyfélszolgálatunk

Az alábbi elérhetőségeinken léphet velünk kapcsolatba:

Információk

Általános Szerződési Feltételek
Kérjük, rendelés előtt olvassa el szerződési feltételeinket!
Szállítási Feltételek
Itt találja meg szállítási feltételeinket és árainkat.
Kapcsolat
Kérdése, esetleg problémája adódott? Vegye fel velünk a kapcsolatot!