CH Mínusz Webáruház

Bevásárlókosár

A bevásárlókosara jelenleg üres.

Üzenet
  • EU elektronikus adatvédelmi irányelv

    Ez a weboldal sütiket használ hitelesítés, az oldalon történő böngészés, és egyéb funkciók kezelése céljából. Azáltal, hogy weboldalunkat használja, elfogadja, hogy ilyen típusú sütiket helyezhetünk el eszközén.

    Adatvédelmi szabályzat megtekintése

Dia-Wellness Lisztkeverékek

A különböző mértékben csökkentett szénhidráttartalmú Dia-Wellness lisztkeverékek magas élelmi rosttartalommal bírnak. A Dia-Wellness lisztkeverékek egyik fontos alkotóeleme a nanotechnológiával gyártott kukoricarost, amely a vékonybélben nem szívódik fel, hanem a vastagbélbe kerülve fejti ki hatását. A rostok a vastagbélben erjedve bomlanak, de innen már nem képesek az emberi szövetekbe felszívódni. Bomlástermékük viszont táptalaj lehet a vastagbélben élő hasznos baktériumoknak (prebiotikumoknak), amelyek szaporodása támogathatja a megfelelő emésztést. Magas élelmi rosttartalmuk mellett tehát jelentős a prebiotikus rosttartalmuk is, így összetételüknek köszönhetően hozzájárulhatnak a napi rostbevitel növeléséhez.

A  Dia-Wellness szénhidrátcsökkentett lisztkeverékek összetételüknél fogva nemcsak a szénhidrátszegény étkezést teszik lehetővé, hanem magas rosttartalmuknak köszönhetően hozzájárulhatnak a rostdús táplálkozás megvalósításához.

A Dia-Wellness szénhidrátszegény lisztkeverékekből készült termékek fogyasztásával akár elősegíthetjük a megfelelő mennyiségű napi rostbevitelt (ami különösen nagy előnyt jelent a mai rostszegény étkezési szokásokat figyelembe véve).

A magas rosttartalom általánosan segíti az emésztést, tisztítja a bélbolyhokat, megkönnyítve ezzel a salakanyagok eltávolítását.

A Dia-Wellness csökkentett szénhidráttartalmú lisztkeverékek széles választékából szemezve minden felhasználási területhez megtalálhatja a megfelelő csökkentett szénhidráttartalmú terméket, mely kiválasztásához a lap alján található táblázat szolgál segítségül.

Általános főzéshez, habaráshoz, kenyérsütéshez és különböző sütemények készítéséhez a Dia-Wellness Lisztkererék -50% CH (kivétel nokedli, illetve főtt- és száraztészta készítéséhez) termékünket használhatja.

Gluténmentes Szójás Kenyérliszt és Gluténmentes Szójamentes Kenyérliszt keverékeinket általános konyhai használatra és gluténmentes kenyér sütéséhez használhatja, utóbbi esetében már csak élesztő, ivóvíz és étolaj hozzáadása szükséges.

Általános főzéshez, habaráshoz, kenyérsütéshez, különböző sütemények készítéséhez, illetve főtt- és száraztésztához Dia-Wellness Sütőlisztünket és Dia-Wellness Vitaminozott Sütőlisztünket használhatja.          

Pizza tészta, illetve egyéb ropogós kelt tészták készítéséhez Dia-Wellness Pizzalisztünket használhatja.             

Főtt- és száraztészta, illetve nokedli készítéséhez Dia-Wellness Tésztalisztünket használhatja.

Sütemények, különösen piskóták készítéséhez Gluténmentes Piskótalisztünket, Dia-Wellness Piskótalisztünket és a Dia-Wellness Lisztkeverék -50% CH termékünket használhatja.

Palacsinta készítéséhez a Dia-Wellness SütőlisztDia-Wellness Kölyökbarát Lisztkeverék és a Dia-Wellness Lisztkeverék -50% CH a legalkalmasabb lisztkeverékeink.

A Dia-Wellness Kölyökbarát Lisztkeverék általános főzéshez, habaráshoz, kenyérsütéshez, különböző süteményekhez és élesztős tésztákhoz, valamint palacsintasütéshez, de akár nokedli, illetve főtt- és száraztészta készítéséhez is ideális választás lehet.

A Dia-Wellness ZERO-6 Lisztkoncentrátum - eltérő keverési arányok alkalmazásával - használható kenyérsütéshez, galuska készítéséhez, palacsintasütéshez, habaráshoz, édes sütemények és száraztészta készítéséhez. 

A Dia-Wellness Süteményliszt Koncentrátum olyan süteményekhez való, mint pl. a piskóta, linzer, kevert piskóták (pl. bögrés mákos), melyeknek kényes a tésztája. A Dia-Wellness Süteményliszt Koncentrátum összetétele más, mint a Dia-Wellness ZERO-6 Lisztkoncentrátumé pontosan azért, hogy ne csak kenyeret és kelt tésztát lehessen belőle készíteni, hanem az imént említett tésztaféléket is.

A Dia-Wellness Mandulalisztet linzerhez hasonló sütemények készítéséhez javasoljuk. Ez a liszt olyan mandula őrlemény, mely alkalmas a tészta anyagának és a krém ízesítésére is. Paleolit alapanyagként önmagában vagy más maglisztekkel keverve is használható.

Dia-Wellness lisztkeverékek szénhidráttartalma

Partnereink

Kiemelt Dia-Wellness termék forgalmazó  
Partnerünk a CH Diéta Szállítópartnerünk a GLS csomagküldő szolgálat
 

Ügyfélszolgálatunk

Az alábbi elérhetőségeinken léphet velünk kapcsolatba:

Információk

Általános Szerződési Feltételek
Kérjük, rendelés előtt olvassa el szerződési feltételeinket!
Szállítási Feltételek
Itt találja meg szállítási feltételeinket és árainkat.
Kapcsolat
Kérdése, esetleg problémája adódott? Vegye fel velünk a kapcsolatot!