Átdolgozott receptúrával, a korábbinál 40%-kal csökkentett szénhidráttartalommal, *rezisztens keményítővel, már tejfehérje nélkül!
Dia-Wellness csökkentett szénhidráttartalmú pizzaliszt pizzatészta készítéséhez, 28% felszívódó szénhidráttartalommal. A Dia-Wellness Pizzaliszt olyan enzimeket tartalmaz, melyek nem csak könnyedén nyújthatóvá teszik a pizza tésztáját, hanem ropogós végterméket is eredményeznek.
Magas fehérjetartalom, magas rosttartalom és alacsony glikémiás index jellemzi.
Összetevők: búzafehérje, búzaliszt, tönkölybúzaliszt, élelmi rost, rezisztens keményítő, pálmaolaj, tömegnövelőszer (polidextróz), antioxidáns (aszkorbinsav), enzimek.
Tápérték 100 g termékben: Energia: 326 Kcal / 1370 KJ Fehérje: 26,8 g Szénhidrát: 28,6 g, ebből cukrok: 1,0 g Zsír: 7,4 g, ebből telített: 2,5 g Élelmi rost: 19,0 g Nátrium: 0,12 g Összesített felszívódó szénhidrát: 28,6 g
Felhasználás: 1 kg Dia-Wellness Pizzaliszt 6-80 dl víz 50 g élesztő
Használata: az összetevőket összegyúrjuk, jól kidagasztjuk. 30 percet pihentetjük hűtőben. Feldolgozás előtt átgyúrjuk, majd nyújtjuk. Feltéttől függően 300 C°-on 6-8 percig sütjük.
**A rezisztens keményítő kémiailag ugyanúgy épül fel, mint a hagyományos keményítő, de az emberi emésztőenzimek nem képesek lebontani azt. Voltaképpen diétás rostként viselkedik, emésztés nélkül haladva végig a bélrendszerben. A szervezet képtelen energiává alakítani, így nincs kalóriaértéke.
|
Vásárlói vélemények:
purutimi (2014. January 31., Friday)
Értékelés:
Kiváló, szuper, imádom! :-) Tökéletesen van megadva, hogy milyen arányba kell keverni és ha a leírás szerint készíted nem lehet elrontani!
:-) Nagyon finom, kezdőknek is könnyen elkészíthető és egyáltalán nem jelent kompromisszumot! Én 25 dkg-ból készítettem egy szép nagy
pizzát és az egész család elégedett volt a finom vacsival. Nekem nagyon nagy segítség ez a lisztkeverék! Örülök, hogy rá(tok)találtam!
ronitv (2012. February 15., Wednesday)
Értékelés:
Maximálisan meg voltunk vele elégedve!rnPárom 1-es típusú cukorbeteg. Napi 3szor 60 g szénhidrátot ehet. Mindene volt a pizza...rnAmióta
felfedeztük ezt a lisztet, szinte heti gyakorisággal készítjük el. Elég egy vacsorához 12 g pizzaliszt és valami isteni finom tésztája van.
Olyan érzést nyújt, mintha az ember pizzériából rendelte volna. És nagyon laktató. Ami az ő esetében nagy szó, hiszen a cukorbetegség és
a diéta szótárában a "jól laktam" kifejezés ritkán szerepel. Bátran ajánlom mindenkinek ezt a terméket!rnArra azonban figyeljünk,
hogy bő másfél órával hamarabb kezdjük el készíteni, mielőtt elfogyasztanánk, mert negyed órát kel melegen tartani, utána pedig egy óra
a hűtőben (ott kel meg a tészta igazán). És könnyű vele dolgozni.rnJó étvágyat mindenkinek hozzá!
|